Руската авиация е унищожила три бази на бойци в планините

...
Руската авиация е унищожила три бази на бойци в планините
Коментари Харесай

Русия унищожила 3 бази на джихадисти в Сирия

Руската авиация е унищожила три бази на бойци в планините в Сирия. Това съобщава Юрий Попов, заместник-ръководител на Руския център за помиряване на воюващите страни (ЦПВС) в Сирийската арабска република, представен от " Интерфакс ".

" Ударите на съветските въздушно-космически сили унищожиха три бази на бойци, които бяха напуснали зоната на Ат-Танф и се криеха в труднодостъпни региони на планинските вериги Ал-Амур в провинция Хомс и Ал-Бишри в провинция Дейр ез-Зор ", сподели на брифинг в четвъртък заместник-началникът на Централното военно командване.

Той добави, че през последните 24 часа в зоната за деескалация на Идлиб е регистриран един обстрел на позициите на сирийските държавни войски от неразрешената в Руската федерация терористична формация Джабхат ан Нусра в провинция Идлиб, вследствие на което един Сирийски боец е ранен.
 Русия още веднъж удари терористи в Сирия
Русия още веднъж удари терористи в Сирия

Авиацията нанесе удари по бойци в сирийската провинция Хомс

Попов сподели също, че авиацията на обединението, ръководена от Съединени американски щати , три пъти е нарушила Протокола за деконфликт от 9 декември 2019 година, обвързван с полети на безпилотни летателни апарати, които не са били съгласувани с съветската страна.

Освен това, съгласно неговата информация, осем нарушавания са регистрирани в региона на Ал-Танф дневно от двойка изтребители F-15 и три двойки щурмови самолети A-10 Thunderbolt.
 Русия унищожила 2 терористични бази в Сирия
Русия унищожила 2 терористични бази в Сирия

Отново записва нарушавания на Съединени американски щати

Припомняме, че постоянно съветски представители оповестяват на западната коалиция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР