Изтече запис на разговор между бившия шеф на Българската банка

...
Изтече запис на разговор между бившия шеф на Българската банка
Коментари Харесай

Изтече запис на Мавродиев и Ламбовски за Шиши и къщи в Гърция

Изтече запис на диалог сред някогашния началник на Българската банка за развиване (ББР) Стоян Мавродиев и някогашния народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски. В него се приказва за " Шиши " и покупка на скъпи къщи в Гърция. Записът бе публикуван обществено от Гражданското съдружие " Боец ", а преди този момент бе изпратен до пощите на голям брой медии.

Стоян Мавродиев дефинира записа като " сглобка-фалшификат-долнопробен фалшив " и заплаши да съди всеки, който го популяризира. Димитър Ламбовски споделя, че има спомен за диалога, само че няма никаква концепция кой е направил записа, нито кой го е пратил до медиите.

От записа се схваща, че двамата мъже с гласовете на Ламбовски и Мавродиев най-вероятно са се срещнали в заведение. От диалога може да се съди, че е извършен през есента на 2018 година, защото се разясняват събития, настоящи към оня миг.

Ламбовски хвали мъжа с гласа на Мавродиев, че е постигнал огромен триумф с назначението за началник на Българската банка за развиване, тъй като шефският пост в държавната банка е " доста по-стратегически " от този в Комисията за финансов контрол.

Ламбовски споделя, че откакто Мавродиев е ОК с Шиши и Бойко, нищо не може да го вдигне от шефската позиция в банката. Неговият събеседник признава: " И с двамата съм в прелестни връзки "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР