Изследване, публикувано в Journal of Sexual Medicinе, показало, че дълбоката

...
Изследване, публикувано в Journal of Sexual Medicinе, показало, че дълбоката
Коментари Харесай

Вагиналният оргазъм не е невъзможна мисия

Изследване, оповестено в Journal of Sexual Medicinе, посочило, че дълбоката вагинална стимулация може да докара до по-чести оргазми.

Жените, които са “достигали по-дълбоко ” по време на независимите си опити, е по-вероятно да изпитват по-често вагинален оргазъм, споделят учените. Това се дължи на по-добрата тактилна чувствителност и по-доброто познаване на личните чувства надълбоко в обичаното място на мъжете.

А съгласно учените осъзнаването на чувствителността и подобряването на чувствата постоянно може да бъде реализирано. А самият акт на изпробване може да заздрави връзката с колегата ви.

Ако рутината е хванала в клопката си връзката ви, пробвайте това.

Опознайте себе си

Предполагаме, че сте наясно къде е G-точката(да, тя не е мит). Това именито място обаче не постоянно се свързва с дълбоките оргазми. Някои дами откриват напълно други места, които им доставят наслаждение. Отделете си време и не се тормозете да изследвате личното си тяло, то ще ви се отблагодари с нова доза наслаждение.

Лубрикант

С годините вагиналните стени изтъняват, което вероятно може да направи дълбокото навлизане мъчително. За да избегнете неприятните чувства, дръжте подръка лубрикант и го използвайте свободно при всяка поза, в която изпитате потребност.

Опитайте нови пози

Не се тормозете да пробвате нови пози. Подобно на ездачката, която ви разрешава да контролирате дълбочината, както и темпото. А бавното движение ще ви разреши да усетите добре и да осъзнаете къде и какво тъкмо изпитвате.

Практикувайте Кегел

Вероятно сте чували за упражненията на Кегел. Ще го разбираем по този начин – стягане и освобождение на мускулите на тазовото дъно(PC мускули). Тези извършения ще подобрят еластичността и контрола и с изключение на, че ще ви оказват помощ за интензивни оргазми, ние ще ви посъветваме да си ги вършиме редовно(докато си седите на стола в офиса или където и да било), тъй като те са потребни и за предотвратяване от пролапс, който се случва при раждали дами. Учените считат, че прибавянето на тези извършения в програмата ви единствено няколко пъти седмично ще усили способността ви да изпитвате оргазми.
Как да ги вършиме?
Стиснете като че ли ви се пишка или пробвайте да спрете струята. Може и да пъхнете пръст и да опитате да го стегнете “в хватката си ”. Същото упражнение може да вършиме и с колегата си, а това ще го побърка от наслаждение.

Вдигнете се

Сложете възглавница под ханша. Това ще ви разреши още по-дълбоко навлизане. Говорете с колегата си и споделяйте какво ви харесва. А и смехът не е неразрешен. Ако изпитвате наслаждение от всяко допиране, в даден миг ще изпитате и бездънен оргазъм.

9 аргументи да се отдадете на оргазми
Испанците са най-горещи в секса

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР