Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху претърпя успешна операция от херния, съобщиха

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху претърпя успешна операция от херния, съобщиха
Коментари Харесай

Израелският премиер е опериран успешно

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху претърпя " сполучлива " интервенция от херния, оповестиха от офиса му на 1 април.


Нетаняху е " в добра форма и стартира да се възвръща ", се споделя в изказването на кабинета му след интервенцията в неделя вечерта, която беше деликатно следена, до момента в който войната с " Хамас " в линията Газа наближава шест месеца.

Лекарите откриха хернията в събота по време на обикновен обзор и след съвещания беше взето решение министър председателят да се подложи на интервенцията, откакто извърши дневния си график, обявиха от офиса му.

Хиляди израелци демонстрираха в Йерусалим в неделната вечер, с цел да призоват за оставката на Нетаняху и за освобождението на израелските заложници, държани в Газа.

Войната в Газа беше провокирана от нападението на " Хамас " против Израел на 7 октомври, вследствие на което в Израел починаха към 1160 души, най-вече цивилни, съгласно публични израелски данни, представени от Агенция Франс Прес.

При ответната военна акция на Израел до момента са починали минимум 32 782 души, най-вече дами и деца, заяви на 31 март министерството на опазването на здравето в ръководената от " Хамас " Ивица Газа./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР