Израелските власти решиха снощи да удължат строгите ограничения за пътуване,

...
Израелските власти решиха снощи да удължат строгите ограничения за пътуване,
Коментари Харесай

Израел удължава ограниченията за пътуване с още 10 дни

Израелските управляващи взеха решение нощес да удължат строгите ограничавания за пътешестване, в това число възбраната за влизане на страната на всички непознати жители, с още 10 дни в опит да предотвратят влизането на още инфектирани с новия вид Омикрон на ковид от чужбина, съобщи АП, заяви Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 160
В изказване на премиера Нафтали Бенет и здравния министър Ницан Хоровиц се показва, че рестриктивните мерки за пасажери, идващи на интернационалното летище " Бен Гурион " в Тел Авив ще останат в действие най-малко до 22 декември.

Според в този момент настоящите условия всички израелски жители, връщащи се от чужбина, би трябвало да се самоизолират до момента в който не получат удостоверение за негативен писиар тест за COVID-19, до момента в който за тези, идващи от високорискови страни, има условие да се изолират в избран от управляващите карантинен хотел, до момента в който не получат негативен резултат от писиар тест.

В изказването се споделя още, че през идните дни могат да бъдат въведени спомагателни ограничавания и тласъци за имунизация.

Израел записва минимум 21 случая на новия вид Омикрон на ковид, открит в началото в Южна Африка. Страната с 9,3 милиона поданици регистрира 8210 умряли от COVID-19 от началото на пандемията.

Близо 6,3 милиона израелци са получили най-малко една доза от имунизацията на " Пфайзер/Бионтех ", а на повече от 4 милиона е сложена бустерна доза.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 160  Проф. Николай Витанов: Проблемите с Омикрон ще дойдат януари Проф. Николай Витанов: Проблемите с Омикрон ще дойдат януари  Доц. Николаева-Гломб: Появата на „ Омикрон “ опровергава концепцията за групов имунитет Доц. Николаева-Гломб: Появата на „ Омикрон “ опровергава концепцията за групов имунитет  Първите случаи на „ Омикрон “ у нас евентуално ще са още преди Нова година Първите случаи на „ Омикрон “ у нас евентуално ще са още преди Нова година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР