Израелските въоръжени сили снощи заявиха, че първият самолет, превозващ американски

...
Израелските въоръжени сили снощи заявиха, че първият самолет, превозващ американски
Коментари Харесай

Първият самолет с американски боеприпаси е кацнал в Израел

Израелските въоръжени сили нощес обявиха, че първият аероплан, пренасящ американски муниции, се е приземил в Израел, откакто Съединени американски щати обявиха, че ще изпратят нови доставки със средства за противовъздушна защита, муниции и друга помощ в региона на сигурността, с цел да оказват помощ на съдружника си в битката му против палестинските бойци на " Хамас ", съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 184
Междувременно представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Матю Милър съобщи, че държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън възнамерява да пътува до Израел и да дойде там в четвъртък. Блинкън ще се срещне с израелските си сътрудници, с цел да разиска обстановката и по какъв начин най-добре да бъде подсилен Израел " в битката му против терористите, които направиха тези ужасяващи набези ", сподели Милър.  

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в по-рано даде да се разбере, че Съединени американски щати са в непрекъсната връзка с израелските си сътрудници, както и със съдружниците си в района и по света от началото на рецесията. Байдън също по този начин удостовери, че американски жители са измежду отвлечените от ислямистката организация " Хамас ". Той не уточни техния брой.

Досега са починали минимум 14 американци, а 20 са в неопределеност, заяви по-рано Белият дом.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР