Израелски представители от сферата на отбраната предупредиха, че ирански агенти

...
Израелски представители от сферата на отбраната предупредиха, че ирански агенти
Коментари Харесай

Заради заплаха от ирански нападения: Израелски туристи бяха посъветвани да напуснат Истанбул

Израелски представители от сферата на защитата предизвестиха, че ирански сътрудници може да извършат този уикенд терористични офанзиви против израелски жители в Истанбул, съобщи ДПА.

Високопоставени публични представители настояват, че са налице съответни индикации за планувани сходни набези, оповестяват израелски медии.

Израелските туристи бяха посъветвани да изоставен Истанбул допустимо най-бързо или да не напущат хотелските си стаи, да заключват вратите и да не отварят на непознати.

Предполага се, че в Турция има към 2000 израелци. В края на май Израел издаде предизвестие да не се пътува до Турция поради опасност от набези, откакто иранският президент Ебрахим Раиси даде обещание, че ще има възмездие за убийството на върховен офицер от иранската Революционна армия в Техеран.

Вчера съгласно медийните известия представители на израелските и турските сили за сигурност са издирвали вероятни атентатори в Истанбул.

По данни на израелския вестник "Аарец " се допуска, че в планирането на атентатите вземат участие няколко терористични кафези, което прави по-трудно за силите за сигурност да ги предотвратят.

В последно време израелските разследващи служби настояват, че са осуетили няколко набези, планувани от Иран, в това число убийството на американски военачалник в Германия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР