Изправени пред новата пандемия на коронавирус, властите в Сингапур започнаха

...
Изправени пред новата пандемия на коронавирус, властите в Сингапур започнаха
Коментари Харесай

Круизни кораби ще отпътуват и ще се връщат в Сингапур, без да спират другаде

Изправени пред новата пандемия на ковид, управляващите в Сингапур започнаха да създават план за круизни пътувания „ до на никое място “.  Това ще бъде първата стъпка към възобновяването на пълноценни туристически морски пътувания, написа БГНЕС.
Според предварителния проект, разполагаем на изданието, круизните кораби ще отпътуват и ще се връщат в Сингапур, без да обитават на други. В плана, направен от Съвета по туризъм, също се показва, че корабът би трябвало да бъде напълнен до 50% от общия брой пасажери .
 Канада спря круизните кораби до октомври Канада спря круизните кораби до октомври
Правителството на Канада удължи с три месеца възбрана за круизни кораби, влизащи в канадските води поради пандемията от ковид, съо...
Изданието напомня, че предходната седмица отделът е упълномощил на огромна интернационална консултантска компания да създаде стратегия за узаконяване на круизи, която дава отговор на интернационалните стандарти в региона на здравето, сигурността и хигиената. В допълнение, представители на тази компания ще спомагат за оценка на круизни линии, на които пътуването от Сингапур може да се възобнови. Все още не е оповестено по кое време този план ще бъде изпълнен.
От 13 март управляващите в Сингапур не разрешиха на круизните кораби да влизат в локалните пристанища, а от 23 март изцяло затвориха границите за влизане на чужденци, които нямат позволение за престояване или непрекъснато позволение за работа. В същото време от 1 септември беше анулирана възбраната за туристи от Бруней и Нова Зеландия , а от 8 октомври жителите на Австралия и Виетнам могат да влизат в републиката, в това число за туристически цели.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР