Изпратихме лятото, сложихме край към този момент на всички почивки,

...
Изпратихме лятото, сложихме край към този момент на всички почивки,
Коментари Харесай

Как да бъдем свежи и активни през есента


Изпратихме лятото, сложихме край към този миг на всички почивки, отпуски, почивни дни и прочие, и в този момент сме подготвени да се впуснем в красивото и неповторимо всекидневие на есента. Въпреки непредвидимите и чести промени в прогнозите за времето, този сезон си остава като един от най-подходящите, в случай че желаеме да водим някакъв деен метод на живот. Защо? Защото утрините са прелестно свежи тъкмо като за един по-дълъг джогинг да вземем за пример, а денят към този момент няма да ни изморява със своята тежка топлота. И всичко това значи, че ние може напълно да се отдадем на доста спортни забави и разнообразни физически извършения. Точно това ще се опитаме да прегледам тук, като ще споделим няколко подобаващи физически идейки, изцяло изпълними в идния есенен уикенд.

Покоряване на планинските върхове

Ако времето този уикенд се окаже в действителност хубаво, с повече слънце и на места някое друго облаче, то една разтоварваща разходка в планината може да се окаже най-правилното решение за нас, изключително в случай че желаеме да стартираме свежо и интензивно през този баснословен сезон. Есенната природа с нейните жълто-кафяви нюанси и прохладният въздух на планината могат да ни подействат по този начин ободрително, както и да ни заредят с доста положителна сила. И въпреки всичко, в случай че времето се окаже леко дъждовно или начумерено, ние не би трябвало въобще да униваме. Просто би трябвало да разполагаме с подобаващата екипировка и подготовка за тези условия, като по този начин още веднъж може да се насладим на незабравимия сексапил на този сезон. Някои хора дори избират времето да бъде точно такова, с цел да могат да усетят същинската същина на есента.

Все още не е късно за една волейболна игра

Ако това лято не сме съумели да практикуваме този обичан спорт, към момента не е късно да го създадем. Волейболът предлага страхотни благоприятни условия да раздвижим всички мускули на тялото си, а същността на тази дисциплинираност се състои в това да бъдем групови и да играем с огромна доза централизация. Разбира се, постоянно има вид да поиграем - не е нужно да събираме цялостен тим или да играем в специфична зала; подобаващи условия за игра може да приспособим и единствено като разпъната мрежа и очертаем игрище, да вземем за пример. И тъкмо това е хубавото на този спорт - съвсем постоянно може да му се насладим, без значение къде се намираме.

А какъв брой е значимо съгласно вас да водим деен метод на живот? Според нас много. Същото споделят и от Lidl, които като дълготраен сътрудник на Българската федерация по волейбол имат вяра в дейния метод на живот и връзката му с качествената храна, която ни дава сила. Включването на пресни и свежи артикули в есенното ни меню е една страхотна концепция, с която потребно и тонизиращо да го разнообразим. А такива може да открием във всички магазини на Lidl в страната, като веригата ревизира предлаганите над 120 типа плодове и зеленчуци за над 700 разнообразни типа останки от пестициди. По този метод интензивният ни метод на живот ще бъде подсилен от качествена и свежа храна с потвърдено качество и прохлада.

Спорт на закрито

Ако изтеглим късата съчка и цялото ни свободно време се окаже съобразено с неприятното и дъждовно време на есента, то постоянно може да намерим и някакъв вид за дейни физически разтоварвания с няколко спортни часа на закрито. Такива могат да бъдат тенисът на корт и футболът в закрити пространства, както и скуошът, плуването, тенисът на маса и още доста други. И макар своя придирчив и придирчив манталитет, есента в действителност се оказва един много успешен сезон, в който ние да стартираме своя нов деен метод живот. Така че какво още чакаме? Да започваме!
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР