Изпращат ми куршуми, кутии пълни с кръв и пръст, залята

...
Изпращат ми куршуми, кутии пълни с кръв и пръст, залята
Коментари Харесай

Подобно безумие не се бе случвало на Балканите: Куршуми, кутии с кръв и смъртни заплахи получи гръцки министър за Македония

Изпращат ми патрони, кутии цялостни с кръв и пръст, залята с кръв, закани към мен и моето семейство. Това разкри министърът на външните работи на Гърция Никос Кодзияс в изявление за гръцкото радио " Нюз247 ".

Гръцкият външен министър приказва за растящата вълна на ненавист в Гърция, която съгласно него би трябвало да спре.

" Получил съм към 800 писма, заплашващи живота ми и фамилията ми. Получавал съм кутии, цялостни с кръв, символизиращи, че ще има кръв в фамилията ми. И кутии с пръст, покрита с кръв. Получавал съм разнообразни размери патрони.

Къде е прокуратурата? Тук имаме освен клюка, тук имаме неразрешено деяние, което граничи с закононарушение. По същия метод стоят нещата и с обидите, държавното управление или министрите от държавното управление - те не правят отговорностите си по този начин, както дефинира Конституцията, а на правилото на изнудване и закани.

Това са тежки закононарушения, съгласно гръцките закони, за които не виждам някой да реагира. Открил съм и имената, и адресите, и телефонните номера на хората, които ме заплашваха, само че прокурорът не реагира с арест ", споделя Кодзияс.

800-те писма, за които приказва той са незнайни на обществеността. От началото на интензивните договаряния с Македония до момента, гръцките медии оповестиха единствено за две заплашителни писма с патрони до ръководителят на гръцката дипломация със известия " да не отстъпва името Македония ", прецизира Канал 3.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР