Използвайте витамин Е правилно за по-млада кожа! Витамин Е е

...
Използвайте витамин Е правилно за по-млада кожа! Витамин Е е
Коментари Харесай

Използвайте витамин Е правилно за по-млада кожа!

Използвайте витамин Е вярно за по-млада кожа!

Витамин Е е извънредно значим за дамите. Без него не може да се излекува нито едно гинекологично заболяване.

Витамин Е е нужен за развиването на яйцеклетката, а в случай че дамата е бременна, тогава за развиването на плода. Хората споделят, че този витамин е виновен за женствеността. Когато на тялото не му липсва витамин Е, дамата се усеща здрава и наподобява красива.

Витамин Е за дами
Предотвратява появяването на бръчки, подхранва и овлажнява кожата от вътрешната страна. Ако го употребявате постоянно и в уместно количество, можете да забавите процеса на стареене с 5-10 години.

Витамин Е е отличен антиоксидант, който защищава клетките от окисление, предотвратява развиването на злокачествени процеси в организма, които водят до тумори и рак. При дефицит на този витамин, клетките стават по-податливи на въздействието на токсините, отслабвайки имунната система.

Токоферолът, главната дейна съставна част на витамин Е, отстранява токсините от тялото и предотвратява образуването на канцерогени, а също по този начин взе участие интензивно в регенерацията на тъканите и възстановява работата на хормоните.

Витамин Е се съдържа в следните артикули: масло от пшеничен зародиш, соево, памуково и слънчогледово масло, бадеми, лешници, маргарин, царевично и ленено масло, орехи, соя, царевица, кокосово масло и зехтин, елда, пшеница, кашу, сушени кайсии, ръж, морски зърнастец, фасул, шипка, овесена каша, грах и други артикули.

Както виждате, витамин Е в храните се съдържа в задоволително количество, само че най-много тези артикули са доста мазни.

Затова дамите, които са на диета, страдат от дефицит на витамин Е.

Те изключват от диетата си храните, в които витамин Е се съдържа в най-голямо количество, без да осъзнават, че без него естественият метаболизъм е неосъществим. Искайки да наподобяват по-добре, девойките стартират да губят тегло, само че като го вършат неправилно, те не получават мечтаните резултати. Недостигът на витамин Е въздейства върху положението на кожата и косата.

Признаци за дефицит на витамин Е: суха коса, суха и набръчкана кожа, изпотяване, потиснато либидо, меланхолия, незаинтересованост. Оказва се, че витамин Е е виновен освен за физическото, само че и за психическото положение на човек.

Какво да вършиме, в случай че не можете да получите витамин с храната? Можете да пиете синтетичен витамин Е. Лесно се усвоява и това е неговото огромно преимущество. Как да приемате витамин Е? Купете в аптеката под формата на капсули и започнете курса, като приемате посочената доза върху опаковката. Дневната доза не би трябвало да надвишава 15 mg.

Какво е значимо да се знае? Приемът на витамин Е не може да се комбинира с приема на витамин D, и назад, витамин Е се предлага да се приема в композиция с витамини А и C.

Този витамин е мастноразтворим, тъй че с цел да се реализира оптималната изгода, е по-добре да го употребявате дружно с мазни храни заран. Препоръчително е да не се комбинира приемът на витамин Е на капсули с банкет на антибиотици, а също и да не се пие с кафе, сок и мляко.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР