Изписаха от болницата Иван Ласкин, научи България Днес от лекар

...
Изписаха от болницата Иван Ласкин, научи България Днес от лекар
Коментари Харесай

Ласкин изписан от Втора градска, вече пуска шегички, хепатитът му е овладян

Изписаха от болничното заведение Иван Ласкин, научи " България Днес " от доктор от Втора градска болница в София, където до неотдавна бе пациент артистът. Талантливият мъж на чаровната Алекс Сърчаджиева е признат с хепатит в здравното заведение преди две седмици, само че положението му е овладяно и той е в положително разположение на духа и тялото.

" Вече даже споделя вицове, майтапи се с ситуацията си ", споделят другари до Ласкин. Неотлъчно до него са Юлиян Константинов и рок звездата Фънки. Двамата се чуват по няколко пъти по телефона с артиста и жена му.

След като излязъл от болничното заведение, Иван решил, че в този момент е времето да продължи с книгата си, която към този момент стартира, и седнал пред компютъра. Преди време половинката на Алекс Сърчаджиева се отхвърли от театъра, неудовлетворен от качеството на спектаклите и репертоарната политика на трупите. Ласкин съобщи, че е артист от детските си години и е пристигнало време да смени амплоато. Иван, който постоянно се е увличал от писаното слово, от много време приготвя първата си литературна творба. Твърди се, че тя ще сплоти метафоричните разкази в радичковски жанр и ще се трансформира незабавно в бестселър.

За разлика от него, Алекс няма желание да слиза от сцената . Есенният сезон е изключително под напрежение за нея, защото води риалити шоу, което съответствува с подготовки в нови постановки в Сатиричния спектакъл, където тя постъпи на щат, откакто напусна трупата на Военния спектакъл в символ на взаимност с мъжа си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР