Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд начерта няколко много

...
Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд начерта няколко много
Коментари Харесай

Уудуърд очерта важните въпроси за края на този и следващия сезон

Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд начерта няколко доста значими въпроси, касаещи освен метода, по който ще се доиграе този сезон, само че и въздействията, които ще понесе идващия. Според него към момента никой няма отговори на тези въпроси, само че те са доста значими за бъдещето на британския футбол. Евентуалната селекцията на " алените дяволи " също зависи значително от тях.

" Все още има голяма неустановеност, тъй че ще осведомяваме почитателите незабавно щом се вземат решения. Трябва да получим изясненост какво ще се случи в бъдеще. Какво ще стане с остатъка от този сезон? Какво ще е въздействието върху идващия? Дали ще се играе при закрити врата, или пред почитатели? Какво ще е въздействието върху договорите за телевизионни права? Как ще бъдат повлияни шампионатите за вътрешните купи? Не знаем и какво ще се случи с сегашното издание на ФА Къп, където сме на 1/4-финал. Какво ще се случи през идващия сезон, в случай че той би трябвало да бъде леко скъсен? Ще пострадат ли конкуренциите за Купите, с цел да се сгъстят мачовете в Премиър лийг? Има толкоз неща, които са незнайни.

Не е наложително през това лято да се прави нормалният бизнес. Всички тези спекулации за прехвърляния за стотици милиони ми наподобяват неуместни при тези условия. За нас един от главните цели постоянно е да се опитваме да вършим състава по-силен и да надграждаме над това, което Оле доста ясно към този момент реализира. Но би трябвало да имаме изясненост по отношение на бъдещето. Видно е, че имаме шанса да сме в мощна финансова позиция спрямо доста други клубове, само че не сме ваксинирани против финансовите последици от това, което ни предизвиква този вирус ", съобщи Уудуърд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР