Изпълнителният директор на веригата магазини за играчки Хиполенд Мариан Колев

...
Изпълнителният директор на веригата магазини за играчки Хиполенд Мариан Колев
Коментари Харесай

Собственикът на Хиполенд с отворено писмо до веригата Комсед |

Изпълнителният шеф на веригата магазини за играчки " Хиполенд " Мариан Колев " изпрати отворено писмо до изпълнителната директорка на конкурентната верига " Комсед " Галина Гавраилова.

То е завършено като право на отговор на във връзка негови думи в медиите.

Публикуваме отвореното писмо без редакторска интервенция:

ПРАВО НА ОТГОВОР
на Отвореното писмо на
госпожа Галина Гавраилова, Изп. шеф на „ Комсед “ АД,
оповестено на 19.09.2020г.

София, 21 септември 2020г.

Няма да разясня в елементи трагичното изказване на госпожа Гавраилова.

Любопитно ми е по какъв начин въпросната бизнес дама се самоприпозна, тъй като пред телевизионните канали, които ме интервюираха, аз не съм споменавал името на компанията и името на индивида, отправил ми неприличното, съгласно мен, бизнес предложение.

Твърдя, че всичко, което съм споделил, е истина. Разбира се, тя се разграничава от " истината " на госпожа Гавраилова. Понеже същата бизнес дама упреква медиите, че не са й поискали мнението - е, по какъв начин е можело да се случи, откакто те не знаеха кого съответно съм визирал?

Считам, че е невъзпитано да не преставам да занимавам българското общество с мои персонални проблеми и по тази причина няма да давам повече спомагателни мнения към това, което към този момент съм споделил по тематиката, още повече, появиха се многочислени тълкования в разнообразни медии на някои от моите изявления.

За утешение на госпожа Г. Гавраилова - всички непредвидени приходи от спомагателни продажби на плюшени и други играчки в интервала 4-5 септември ХИПОЛЕНД подарява на болница ПИРОГОВ за закупуване на инсталация, нужна на три от детските отделения там. Получихме доста сходни препоръки от наши клиенти в обществените мрежи и ги послушахме.

Мариан Колев
Изп. шеф на „ Хиполенд “ АД

Паралелно с това от веригата магазини оповестиха, че профилираният педиатричен видеоколоноскоп Olympus е на стойност 24 500 лв., като огромна част от сумата е образувана от спомагателните доходи, генерирани при започване на месеца, когато хората купуваха плюшени играчки в израз на поддръжка и взаимност към компанията.

С новия апарат лекарите от детски отделения в „ Пирогов “ ще могат по-ефективно да диагностицират и лекуват болести на стомашно-чревния тракт при децата. Досега болничното заведение е разполагала само с колоноскопи за възрастни, чието потребление при деца е рисково, а постоянно и механически невероятно. Новият уред ще помогне за предотвратяването на рисковете от перфорация и за ефикасно унищожаване на полипи на дебелото черво.

Закупуването и даряването на съвременна инсталация на водещи детски клиники е един от главните стълбове в програмата за корпоративна обществена отговорност на „ Хиполенд “ в последните 5 години, оповестяват от компанията. В този интервал, с изключение на „ Пирогов “, веригата е дарила профилирана здравна инсталация за детските отделения и на други 3 лечебни заведения с национално значение.

" Още от основаването си през 2005 година „ Хиполенд “ от време на време поддържа деца, нуждаещи се от лекуване, домове за изоставени деца, надарени деца, млади спортисти и доста други, без да търси необятна гласност. В съответния случай, защото огромна част от средствата за дарението са генерирани от увеличени продажби в символ на поддръжка към нас, а някои клиенти дори ни посъветваха да постъпим тъкмо по този начин, управлението на компанията реши, че е редно да осведоми медиите ", написа още в известието до медиите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР