Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов призова всички, които искат

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов призова всички, които искат
Коментари Харесай

Филип Филипов: Протестът не е на ЦСКА, а на целия български футбол

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов прикани всички, които желаят смяна в българския футбол да се явят на митинга пред Националната футболна база в Бояна. Той съобщи, че този митинг не е на ЦСКА, а на целия български футбол.

" Днес алегорично се поставя началото на неопределен митинг за смяна в несъответстващото ръководство на българския футбол. Протестът ще продължи до момента в който хората, които убиха футбола с безумните си решения, не подадат оставките си.
 Кюстендилеца: Тук сме до дупка, няма да се предадем
Кюстендилеца: Тук сме до дупка, няма да се предадем

" В петък ще видите едно невиждано обединяване сред огромните български тимове "

Настъпил е моментът за смяна, изключително откакто от футбола изкараха 104 клуба. Тези хора не могат да се оправят с ръководството. Моята глоба не е значима, само че е несъответстващо да забраниш на децата да играят футбол и на хората да си правят работата, когато вадиш толкоз тимове. Този митинг не е на ЦСКА, а на целия български футбол. Виждате на какво равнище е към този момент българския футбол. Не сме се обаждали на никой, не сме търсили консултация, който желае смяна, дано да пристигна.
 Снимка 568340
Източник:

16 години нищо не ги тормози тези хора. Нещо ново е за тях да обезпечат нещо за почитателите. Всеки митинг би трябвало да е кротичък, не мисля, че ще има ексцесии. Когато някой човек види, че не го желаят, най-нормалното нещо е да станеш и да си тръгнеш ", сподели Филипов.
 Емил Кирилов опъна първата палатка пред базата в Бояна
Емил Кирилов опъна първата палатка пред базата в Бояна

Преди протестираше и на " Иван Асен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР