Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира темата с липсата

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира темата с липсата
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА: Искам повече българи в отбора, но трябва време

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов разяснява тематиката с неналичието на задоволително български футболисти при " алените ", а и в другите водещи елитни клубове у нас. Според него това се дължи на обстоятелството, че младите ни играчи не разполагат с нужните качества.
 
" И на мен ми се желае в действителност да има повече българи в тимовете, само че в последните години просто не се работи съответно в школите. Няма задоволително български футболисти, които да разполагат с нужните качества, с цел да преследват високи цели - и при нас е по този начин, и в Лудогорец също. По тази причина всички се насочват към чужденците. Ние се опитваме да променим това нещо при нас, само че е нужно време ", съобщи някогашният футболист в предаването " Арена спорт ".
 
Филипов показа и своите упования за градежа на новия стадион " Българска войска ", заявявайки, че в най-скоро време " алените " ще разполагат с най-модерното оборудване у нас.
 
" Най-голямата борба за стадиона беше извоювана от притежателите. Успяхме да си вземем " Армията " и се надяваме в най-скоро време да стартираме градеж. Дано в околните години ЦСКА да има стадион, на който да си играе мачовете. Аз съм сигурен, че това ще бъде реалност в най-скоро време ", съобщи той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР