Изпълнителният директор на ЦСКА – Филип Филипов, определи дербито с

...
Изпълнителният директор на ЦСКА – Филип Филипов, определи дербито с
Коментари Харесай

Филип Филипов: Един безличен мач

Изпълнителният шеф на ЦСКА – Филип Филипов, дефинира дербито с Левски като „ неопределен мач ”. Двубоят на стадион „ Васил Левски ” приключи при резултат 0:0, а в последната минута „ сините ” пропуснаха дузпа посредством Ивелин Попов.

„ Според мен се получи един неопределен мач. И двата тима бяха прекомерно внимателни и по-скоро гледаха да не изгубят мача, в сравнение с да го завоюват. Нормално е да има напрежение, щом се бориш за шампионската купа, няма по какъв начин да е елементарно. Лесно е когато си у дома. Футболистите за това са експерти, селектирани са, определени са и би трябвало да носят на напрежение ”, разяснява Филипов.

Директорът на ЦСКА разяснява и обстоятелството, че в стартовия състав на „ алените ” не попадна нито един българин.

„ Моето най-голямо предпочитание е да има юноши на ЦСКА в тима. Да има клубът еднаквост. Затова към този момент сме създали стратегия, в която да се работи доста по-целенасочено и по-сериозно в школата. Това обаче ще даде резултат след време. Решението за стартовия състав е на треньора. Футболистите имаха стремежи, вложиха се в мача, само че просто за мен имаше повече терзание, повече боязън от нужното, повече почит от нужното ”, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР