Изпълнителният директор на Space X Илон Мъск знае някои неща

...
Изпълнителният директор на Space X Илон Мъск знае някои неща
Коментари Харесай

Илън Мъск разкрива дали е виждал доказателства за извънземен живот

Изпълнителният шеф на Space X Илон Мъск знае някои неща за проучването на Космоса, само че споделя, че не е виждал никакви доказателства за " умишлен “ извънземен живот на никое място във Вселената – най-малко към този момент.

" Много хора ме питат, знаете ли, къде са извънземните? И мисля, че в случай че някой би знаел за извънземните на Земята, това евентуално щях да съм аз “, сподели Мъск в изявление за предаването   " Тъкър Карлсън довечера  по Fox News.

" Да, аз съм, знаете ли, доста осведомен с галактическите неща. И не съм виждал никакви доказателства за извънземни. Така че бих желал -- незабавно бих туитнал, нали разбирате, ще го туитна. Това би се харесало ужасно доста -- евентуално най-хубавият туит на всички времена. Намерихме един, момчета! " – пошегува се той.

Мъск си спомни история, която чул за военачалник от 60-те години на предишния век, който се опитвал да разшири бюджета за защита на Съединени американски щати и стигнал до концепцията, че в случай че в миналото бъде открит извънземен, те би трябвало неотложно да създадат новината обществено притежание.

" Знаете ли какво в действителност няма да получи причини от никого? Ако извадим извънземно и кажем: " Имаме потребност от пари, с цел да се защитим от тези момчета. “ Знаете, " Колко пари желаете? Имате ги. Изглеждат рискови “, шеговито изясни изпълнителният шеф на Twitter. " Така че най-бързият метод да получите нарастване на бюджета за защита би бил да намерите извънземно. “

Мъск добави, че доколкото му е известно, няма доказателства за " умишлен " живот в космоса, само че допусна, че в случай че има, той би желал те да са " мирни същества ".

Мъск също показа загрижеността си по отношение на намаляващата раждаемост, потвърждавайки, че желае да види цивилизацията да се движи " напред и нагоре “, а не да има наклонност към намаляване “.

Мъск сподели, че методът, по който се развива обществото, е " пъклен депресиращ “.

" Предпочитам да изляза с гръм и тропот “, сподели той. — По-вълнуващо е.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР