Изпълнителният директор на Рилски спортист Борислав Чилингиров беше представителят на

...
Изпълнителният директор на Рилски спортист Борислав Чилингиров беше представителят на
Коментари Харесай

Борислав Чилингиров: Не сме абсолютен фаворит, дори фаворит не сме

Изпълнителният шеф на Рилски състезател Борислав Чилингиров беше представителят на отбора при тегленето на жребия за Купата на България. Тимът от Самоков ще се изправи против Черноморец  в четвъртфинален конфликт на шампионата в " Арена София ". А ето по какъв начин той разяснява противника и организацията на конкуренцията.
 ЦСКА - Спартак Плевен и Левски - Берое на 1/4-финал за Купата на България ЦСКА - Спартак Плевен и Левски - Берое на 1/4-финал за Купата на България
„ За разлика от предходни години, когато въпреки всичко е имало разлика сред първите четири-пет тима и идващите два-три, мнението на всички е, че всички осем отбора тази година са да не кажа изцяло равностойни, само че във всеки един мач може да се получи изненада. Черноморец е нашият противник в първия мач, играли сме два пъти през сезона, нелеки мачове бяха и двата. Надявам се да се приготвят добре. Концентрацията би трябвало да бъде за първия мач пък по-късно каквото стане. ", съобщи Чилингиров.

„ Надявам се най-малко за полуфиналите и по-късно към този момент за финала да дойдат колкото се може повече хора. Далеч сме от мисълта, че на този шампионат ще бъде цялостна залата, само че дано да си пожелаем в някоя от идващите години за шампионат за Купата на България „ Арена София “ да бъде цялостна. Да, ще създадем организация за почитателите за първия мач, а по-късно, в случай че се класираме напред и за идващите мачове. Донякъде е проблем това, че всички мачове ще бъдат през делничните дни. Особено нашият мач допускам ще бъде в ранните часове във вторник, само че все пак се надяваме да има хора и от София, които да поддържат нашия тим, а и от Самоков. “

Той обаче не дефинира Рилски състезател като безспорен любимец.

„ Абсолютен любимец никога не сме, дори не и любимец, а тимът, който завоюва доста мачове през сезона и е изгубил единствено един, само че това не значи, че не можем да загубим някой от идващите мачове. Подхождаме безусловно съществено във всеки мач, както и в оставащите две срещи до Купата и в първия мач за Купата с мисълта, че не сме нито безспорен, нито любимец. Надяваме се да се подготвим добре, съсредоточено, с внимание за първия мач и нататък се надяваме да се развият добре нещата “, приключи изпълнителният шеф на Рилски състезател.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР