Изпълнителният директор на Павел Колев говори заедно с останалата част

...
Изпълнителният директор на Павел Колев говори заедно с останалата част
Коментари Харесай

Павел Колев обяви част от бъдещите проекти на Левски

Изпълнителният шеф на Павел Колев приказва дружно с останалата част от управлението на клуба пред представители на медиите за бъдещето на тима. Той разгласи, че Левски приготвя възобновяване на членските карти и основаването на специфична страница във Facebook.

" Основният мотив е за анонсиране на няколко неща, които са свързани с по-дългосрочната активност на Левски. Предстои реализирането на един огромен и доста значим план, а точно възобновяване на членските карти. В момента сме в развой на привършване на правенето на плана. Предстои и полемика с последователите. Няма по какъв начин да не обсъдим с тях другите категории за членските карти и е значимо да получим противоположна връзка. Това е може би най-важното нещо, което следва до края на годината, изключвам всекидневната война която водим за оцеляването на клуба ".

" Другото нещо е, че ще отворим една специфична страница във Facebook, където ще събираме хрумвания, които да можем да осъществяваме в интерес на клуба. Надяваме се за интензивност от всички последователи, обсъждали сме с тях тази концепция и те желаеха да вземат участие. Тези концепция ще бъдат обществени и ще бъдат обсъждани от нашето управление и от последователите. Не мога към момента да приказвам с конкретика за картите, само че желаеме първо да приказваме и с почитателите и по-късно ще ги представим пред вас. Това е нещо което се чака от всички левскари с огромно неспокойствие ". efbet Лига 3 кръг, неделя 23 август  Левски 0:1краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР