Изпълнителният директор на МБАЛ Д-р Иван Селимински-Сливен д-р Васислав Петров

...
Изпълнителният директор на МБАЛ Д-р Иван Селимински-Сливен д-р Васислав Петров
Коментари Харесай

След проверка в болницата в Сливен: Директорът на болницата с позиция

Изпълнителният шеф на МБАЛ " Д-р Иван Селимински " -Сливен доктор Васислав Петров дефинира като персонална офанзива против него информация, показана на брифинг от доцент Васил Пандов - шеф на кабинета на министъра на опазването на здравето в оставка Асена Сербезова, оповестиха лечебното заведение.

" Смятам, че офанзивата е персонално против мен. Болницата стои добре. Приемам го по този начин, тъй като като ръководител на Сдружението на регионалните лечебни заведения съм казвал своето мнение неведнъж пред Министерството на здравеопазването, пред НЗОК и Здравната комисия в Народно събрание, че това, което се прокарва като политика по отношение на регионалните лечебни заведения, ще докара до внезапно утежняване на тяхното финансово положение до края на годината ", сподели доктор Петров.

Той отхвърли обвиняванията за нарушавания в областта на публичните поръчки като несъстоятелни и е безапелационен, че през последните четири години не са установени нередности от проверяващите органи във връзка с извършени публични поръчки и документите по тях.

МБАЛ " Д-р Иван Селимински "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР