Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че благодари на

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че благодари на
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Големи благодарности от Лудогорец към Бойко Борисов, разминават се с карантината

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев разгласи, че благодари на премиера Бойко Борисов, който оказал помощ да бъде избегната „ заплахата “ футболистите да бъдат сложени под карантина за 14 дни след завръщането си от Милано.

Тази вечер на разградчани им следва да изиграят реванша от 1/16-финалите на Лига Европа против Интер на „ Джузепе Меаца “ пред празни трибуни, написа offnews.bg.

``
реклама

Петричев разкри, че клубът е бил помолен да прибере децата, които бяха на лагер край Милано, само че те към този момент бяха прибрани в България рано тази заран с държавния аероплан пред Нова тв.

„ Разбрах, че децата са прибрани с държавния аероплан. Във вторник получихме молба от Външно министерство да приберем към 24 деца. Те са били в регион, където е била някаква плантация в региона Ломбардия. Започнахме подготовка и бяхме в цялостна подготвеност да ги приберем. Но ни се обадиха от държавното управление, че те ще бъдат прибрани с държавния аероплан, за което благодаря на премиера Бойко Борисов. Защото тимът имаше действителна опция да бъде подложен под карантина за 14 дни и щеше да наруши доста неща. В момента играем в сбит цикъл и щеше да се обърка шампионата. Благодаря за това решение “, сподели Петричев. 
„ След мача незабавно се прибираме в България. В последна сметка философията на Лудогорец е да не се отхвърляме и да се борим до последно. Сутринта след прибирането ще ни създадат цялостни проучвания. Засега всичко наподобява умерено и нека по този начин да продължи. Това, което успяхме да създадем и реализираме е да изолираме тима в Милано. Да нямаме контакт с жители, които пътуват от летището. Всички нужни ограничения от здравните управляващи бяха взети – маски, дезинфектанти и отбягване на допиране на предмети, които могат да бъдат рискови “, сподели още Петричев.

Той добави, че доктор Пантаджиев оказва помощ доста на тима.

„ Той е експерт с дълготраен опит във Военомедицинската академия във Варна, по този начин да се каже е от военното ХЕИ. Постоянно е разполагаем и ни дава препоръки, които изпълняваме. Имаме обособена зала, в която се храним. Няма достъп на други хора. От хотела са ни обезпечили всичко належащо. Пълно е с маски и дезинфектанти. Но забелязах, че хората се разхождат без маски по улиците на Милано. Футболистите на Интер са прекарали съвсем цялото време в подготвителната си база, която е наоколо до Милано. Нямали са контакт с външни лица. Увериха ни, че са взели всички ограничения. “

Те са високобюджетен клуб и с огромни цели, няма по какъв начин да не се погрижат за всичко. Дори ни бяха оставили препоръки в съблекалнята, на които пишеше, че маските би трябвало да се поставят от заболели и хора от щаба. По-добре да се вземат свръхмерки, в сравнение с да разчитаме на случайността, съобщи още Петричев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Blue hills (преди 35 минути) Рейтинг: 25262 | Одобрение: 11912 Слушах го, повече бяха благодарностите към тиквата..., чак допълнително пристигна. Няма по какъв начин, работа при домуса, нали петричев? А домуса при тиквата.  0  0 ас (преди 2 часа) Рейтинг: 29066 | Одобрение: 10551 отлично боико. ще заплаши цялата страна за следващия рушвет. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР