Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира загубата на разградчани

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира загубата на разградчани
Коментари Харесай

Петричев: Горд съм с момчетата, шамарът ще ни направи по-силни

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев разяснява загубата на разградчани с 2:4 от Динамо (Загреб) в третия квалификационен кръг на Шампионската лига.
 Десподов може да седне на пейката против Жалгирис
Десподов може да седне на пейката против Жалгирис

Лудогорец форсира завръщането на основен футболист

" Ако изтъкнем единствено една причина за отпадането от Динамо, би било неточност. Искам да кажа, че съм горделив с нашите момчета. Виждам характера, който построяваме и отива на Лудогорец. Мисля, че този урок и пестник, който получихме в Загреб, ще направи отбора още по-силен ", съобщи Петричев пред БНТ1.

Той взе отношение и по тематиката за бъдещето на Анте Шимунджа отпред на разградчани. Шефът на орлите показа и какво сега се разисква в клуба.

" Тепърва ще си създадем нашия разбор за проблемите и по какъв начин да ги решим. Но това не минава през треньорска промяна. Искам да бъда безусловно явен и безапелационен пред всички, тъй като започнах да чета към този момент мнения по тази тематика. В момента няма такова нещо в Лудогорец, а в противен случай, стартираме разискване програмата до края на август. Правим го, тъй като тя е доста комплицирана и има много условности. Работим в действен порядък с треньора и неговия щаб ", добави още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР