Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира причините за треньорската

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира причините за треньорската
Коментари Харесай

Петричев: Обликът ни на игра не е хубав, стана опорочен мач

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев разяснява аргументите за треньорската рокада и освобождението на Стойчо Стоев.

"Като цяло притежателите не са удовлетворени от игровия образ на Лудогорец, бяха взети доста нови попълнения. Станахме на косъм първенци, задачата беше да се повдигне качеството на тима, качеството на игра. Към този миг това не се получава и сме принудени да вземем ограничения. "

"Убедени сме, че футболистите ни са много съществено качество, имаме много високи цели и не можем да се задоволяваме с играта, която виждаме в последните мачове. "

"Конкретният мач със Славия беше един изопачен мач, в който и двата отбора бяха ощетени жестоко.Съжалявам за Стериакис, че получи червен картон, напълно несправедливо. Този картон повлия и на Лудогорец, имахме си положения. Но след аления картон съдията потегли да компенсира и респективно ни беше анулиран чист гол, с което ни беше отнета и успеха. "

"Според сътрудниците е имало и други неточности, страничният арбитър, който е алармирал за аления картон, е дал и две несъществуващи засади. Тези неточности не вземат решение птрвенството, нбо се усещаме ощетени, само че уи Славия беше ощетен с този червен картон. "

"Поздравления за играчите на Салвия, които уяха да реализират точката. Надявам се да намалеят за в бъдеще тези съдийски неточности, тъй като този мач потегли много хубаво и атрактивно за феновее, а най-после видяхте какво стана. "

"Не би трябвало да се отразява мачът с Марибор, тъй като бяха направени много ротации. Днес участваха момчета, които бяха почивали. А и не мисля, че е имало проблем с отмалялост, не мисля, че това е главната причина. Като цяло на мен ми беше ясно, че след този недостоен червен картон ще ни чоаква такова второ полувреме, каквото видяхме. "

"А в тунела видях по какъв начин съдията се извинява на играчите на Славия, че е направил човешка неточност. Но за жалост се позволяват неточности в посока против Лудогорец. Но не съдиите са нашият проблем, проблемите са вътре в клуба, по тази причина би трябвало да вземем ограничения да си ги решим сами ", съобщи Петричев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР