Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира критиките към съдийството

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира критиките към съдийството
Коментари Харесай

Петричев: Кресливият хор създава истерия, за да има страх у съдиите

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев разяснява рецензиите към съдийството в родното състезание. Към " хората " в черно скочиха от няколко наши клуба, само че Петричев ги посъветва да влагат същата сила за положителното на тимовете си, в сравнение с да я хабят в офанзиви против съдийството.

" Ако сътрудниците от другите клубове влагат сила, с цел да ръководят и да развиват своите клубове, толкоз колкото влагат в напъните да разясняват съдийството и да обикалят по студиата и да дават изявленията, може би много по-лесно ще им върви работата. Например ми прави усещане, че през последните 2-3 седмици се сътвори неповторима нервност във връзка с съдийството.

Може би сътрудниците от другите клубове в прочут смисъл имат право, усещат се ощетени, пазят си тезите, само че аз персонално започнах да си мисля, че задачата на основаването на тази нервност е да се насади някакъв боязън у съдиите и от това нещо да бъде пострадал Лудогорец. Съдиите са хора, обикновено е когато са под един подобен напън да позволяват от ден на ден и повече неточности.

Ако тази нервност продължи нищо положително не ни чака. Това, че ние не влизаме в ролята на кресливия хор, не значи, че ние не сме били пострадали ", разяснява Ангел Петричев на формалното показване на новата екипировка на Лудогорец.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР