Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори пред DIEMA

...
Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори пред DIEMA
Коментари Харесай

Петричев: Интригата е жива заради наши грешки, а не заради по-голяма конкуренция

Изпълнителният шеф на Лудогорец - Ангел Петричев, приказва пред DIEMA SPORT след равенството 0:0 с ЦСКА в 33-ия кръг на Първа лига на ст. "Българска войска ".

"Направихме една крачка повече, само че незадоволителна. Ако бяхме спечелили през днешния ден, значително щяхме да сме първенци. Много неща можеха да се случат. Вървим си към нашата цел - да станем първенци ".

"При всички случаи можеше и по-лесно да е. Ние си направихме живота комплициран. Ако някои си мисли, че тази обстановка е заради повишение на конкуренцията, това не е по този начин - ние си направихме живота комплициран. Бях сигурен, че през днешния ден няма да го загубим този мач. Бях сигурен, че момчетата ще дадат борба - дадоха я. Не бих споделил, че първоначално играчите са били обезпокоени. Нормално - имаше домашен напън ".

"Срещу нас имаше тим, който е подготвен да стане първенец, те са доста окуражени. Не са ставали първенци от повече от 10 години. Хората вършат всичко допустимо, с цел да станат първенци - не мисля, че е имало терзание ".

"Не знам кой я постанова тази теза, че господата Досмучиеви са се дистанцирали от тима. Мога да кажа, че Георги Домусчиеви даже нощес беше на тренировката на тима. Те са извънредно заети хора и се занимават с другите си бизнеси. Ако те са непрекъснато до тима, нашата работа каква ще е. Не може всеки ден да се занимават със самия тим ".

"Мога да кажа на нашите последователи, че господата Домусчиеви, държат умерено Лудогорец ".

"Да, може би напоследък имаме по-трудни диалози с тях, само че това е обикновено - предвид на резултатите. Но тези диалози се водят на мениджърско равнище и не са за необятната аудитория ".

"Имаме си наш проект, по който работим. Когато има нещо ново, ще го съобщим. Отборът обичайно ще си организира и лятната подготовка ".

"Сега работим по краткосрочната цел - да станем първенци на България ".

"Не съм удовлетворен от този резултат. Виждате тази седмица в Европа какви резултати се получиха. Много пъти се случва да ни поведат, само че по-късно има цялостен мач и можем да изравним или да обърнем ".

"Мястото на Стойчо Стоев въобще не стои под въпрос. Той е треньорът, на който сме дали своят вот доверие в дълготраен проект. Казвам ви го изцяло уверено.

"Има оттегляне при нас нас. Не мисля че конкуренцията е направила кой знае какво. Ако има конспирация за купата, това е с помощта на грешките, които Лудогорец направи. Има време за разбори - дано свърши сезонът. Прекалено съществени борби ни чакат още. Титлата не е решена. Във футбола всичко е допустимо ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР