Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира трансфера на Валери

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира трансфера на Валери
Коментари Харесай

Павел Колев: Разбрахме се с Божинов за 45 секунди, трудно е да се намери треньор, който да не го иска

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев разяснява прехвърлянето на Валери Божинов в клуба.

" Привличането на Валери Божинов бе значим трансфер от позиция на това, че Георги Дременджиев настояваше да го има в състава си. Предишният треньор също го искаше. Трудно е да се откри треньор, който да не желае Божинов в състава си.

Много е значимо да се каже, че не е имало никакви договаряния. Появиха се доста спекулации за това по какъв начин стоят нещата за привличането му. Нашите диалози продължиха 45 секунди. Разбира се, той самият имаше потребност от време, с цел да почисти нещата с Ботев (Враца). Не е имало никакви проблеми. С днешния трансфер сме една крачка по-близо до приключването на зимната селекция. Имаме още работа, уповавам се до края на седмицата всичко да е ясно.

Аз се приспособих в Левски за 15 минути. Познавам всички тук, както и футболистите. От през днешния ден имам и добър другар в лицето на Валери, тъй като се познаваме от дълги години. Надявам се това ново начало и за него, и за Левски като клуб да бъде сполучливо ", сподели Колев, който не пожела да разяснява новите притежатели.

" Без коментар по тематиката със притежателите. Каквото би трябвало да се прави, се прави като процедури. Когато всичко стане публично, ще се го разберете ", добави изпълнителният шеф на сините.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР