Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов отдаде почит на легендата

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов отдаде почит на легендата
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Първото послание за Панов беше от фен на ЦСКА, това доказва какъв човек е бил

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов отдаде респект на легендата Павел Панов, който напусна този свят в неделя вечерта.

" За страдание не съм от потомство, което е имало опция да гледа онлайн Павел Панов. Той е загатна за мен от времето на сантименталния футбол, това което татко ми е разказвал, дружно с имената на Гунди, Котков, Якимов, Дерменджиев. Поколението футболисти, което е образец за всички нас. Това, което ми направи доста мощно усещане, беше тетрадката със спомените. Първият беше от почитател на ЦСКА. Самото обръщение демонстрира какъв човек е бил и на кой какви усещания е направил.
Не сме мислили по въпроса да кръстим някоя естрада на негово име. Нека мине погребението и ще можем да мислим по тематиката. Той сигурно е един от хората, които сплотява левскарите. Със сигурност в негово лице се вижда човек, който освен с дейностите си на терена, само че и отвън него, е бил за образец. Хубаво е за нас, да си помислим какви са тези хора и дали имаме такива образци в днешно време ", разяснява Иванов.
 Левски отдават респект пред Павел Панов @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР