Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков даде пресконференция, на която

...
Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков даде пресконференция, на която
Коментари Харесай

Иво Ивков: Положението е критично, предстои най-тежката Коледа за Левски

Изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков даде конференция, на която разяснява настоящи тематики към тима. Ръководителят изясни за належащите отговорности като акцентира, че клубът е в сериозно състояние.

За Хубчев

Сумата е притеснителна. Платена е нужната първа вноска. Разсрочена е за идващите 6 месеца. Подписах първото неизгодно съглашение за Левски. Това е, няма по какъв начин да се излезе от този проблем. Нямаше никакви отстъпки. След първото заплащане са 800 000 лева
 Левски се контракти с ново попълнение
Левски се контракти с ново попълнение

Чакат Велтон на " Герена "

За Славчев

" Сключихме задоволително съглашение. Ще платим единствено заплатите за тази година и 12 000 евро. Защо са били такива изискванията, не мога да кажа. Бях особено помолен от господин Боримиров да изкажа благодарността си към Славчев и неговия екип за договарянията и компромисите. Водихме тежки договаряния, само че за седмица ги приключихме.

За Насиру

" 395 000 евро му изискуем. Чрез юридически похвати ще опитаме да не се дължи до края на годината, с цел да не въздейства на клуба. Ще водим договаряния за отстъпки.

За Национална агенция за приходите

" Правим периодически заплащания, само че към момента не са задоволителни. Положението е сериозно и ще продължи да бъде такова, само че нещата са под надзор. Коства ни доста старания.

Трябва къртовска работа и умения. Дано успеем да помогнем. Не виждам по какъв начин ще се оздрави клубът до април месец. Палмс бет ни избавя, както и почитателите досега. В диалози сме с огромен брой възможни постоянни сътрудници. Предстои ни най-тежката Коледа. Дефицитът е към 2,2 млн. лева Пристигат доста вземания от предходен интервал. Подновихме договорите с наши юноши. Краев пораства със седмици, откогато е тук новият старши треньор. Източници на средства ще са наши акции. Няма да имаме свободни уикенди, ще пътуваме ", съобщи Ивков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР