Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков обяви, че има сериозни

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков обяви, че има сериозни
Коментари Харесай

Напрежение в Левски между директори, Ивков заплаши, че ще напусне клуба

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков разгласи, че има съществени разлики със притежателя Наско Сираков. Ивков съобщи, че е подготвен да напусне клуба на брифинг, на който приказва за проблемите в тима.
Прочетете още
“Проблемът на Левски не е от финансово естество. Големият проблем на Левски е от управническо естество. Казвам го и ви виждам в очите. Имаме разлики с висшето управление на клуба за тактиките и стъпките, които би трябвало да се подхващат. Няма нищо неприятно в това. Това са разнообразни визии. Някой от нас бърка. Не е изключено да напусна клуба, само че съм виновен човек. Аз съм единственият човек, който подписва от името на клуба. Ще дам на притежателя опция да изберат с кого да ме сменят - той и неговите съветници. Аз би трябвало да подписвам значими документи в идващите дни.

Какво значение има дали ще си подам оставката? Ако има още по-големи разлики, най-нормалното нещо е притежателят да ме смени. До мача с ПАОК нямаше никакво вмешателство в моята работа. Моето верую е, че решенията би трябвало да се вземат в кабинета на изпълнителния шеф на Левски. Без значение по какъв начин се споделя той. Както и Мъри няма да отстъпи от футбола, който проповядва.

Кой имам предвид под висше управление? Наско Сираков ли? Аз го споделих, той има друго виждане ", сподели Ивайло Ивков.

" По отношение на Национална агенция за приходите за задължението след присъединението на налозите и такси. Цифрите ще ги видите в моя доклад пред Общото заседание. Те станаха от 10 на 11.5 милиона. Те не са по никакъв начин малко и са насъбрани от притежатели в годините. Изготвил съм ясна информация през годините, с цел да се види по кое време тъкмо клубът е задлъжнявал. Показахме, че това е преодолимо, когато сме дружно и когато работим вярно. Водя договаряния няколко пъти с Национална агенция за приходите, само че малко хора знаят, че успяхме да получим категоричен лиценз. Предстои новия лицензионен интервал. Отказът на Юнайтед идва в доста тежък интервал. В последните договаряния имаше и техен човек ", сподели Ивков, който обясни, че действителните предложения за футболисти на клуба са били за 6 млн. лв..

" Успяхме да получим действителни предложения от огромни клубове за двама наши футболисти. Имахме диалози и онлайн срещи с Ню Йорк Сити, Сочи и Брьондби, само че единствено за единия от състезателите, а за Анди Краев - имахме договаряния с един водещ маджарски клуб. Имахме действителни предложения за над шест милиона лв.. Считах тези прехвърляния за безусловно наложителни, само че те не се случиха заради възбрана за тях в последния миг от притежателя на клуба. Новият нападател коства 90 000 евро плюс 40 % от предстоящ негов трансфер. Те желаеха 100 000 евро и 50 % от предстоящ трансфер ", съобщи Ивков.

" Най-големите задължения на Левски са към компании, свързани с Васил Божков. Те към този момент не са и към него, тъй като са със запорирани сметки. Ще забележим дали би трябвало да се заплаща, или не. Тези отговорности би трябвало да се оспорват. Това ще е предмет на разбор на висшето управление на Левски ", приключи Иво Ивков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР