Изпълнителният директор на Интер - Бепе Марота, сподели разочарованието си

...
Изпълнителният директор на Интер - Бепе Марота, сподели разочарованието си
Коментари Харесай

Директор в Интер определи изграждането на нов стадион като мисия за спортна Италия

Изпълнителният шеф на Интер - Бепе Марота, показа разочарованието си от бавния прогрес на плана за нов стадион. „ Нерадзурите “, работещи с градския противник Милан, се надяват да изоставен „ Сан Сиро “ през идващите години, с цел да се реалокират на личен си стадион, издигнат по поръчка, което ще им даде по-голям надзор върху комерсиалните действия и приходите от мачовете. Настоящият стадион в е благосъстоятелност на община Милано, с което основава доста спънки на обитаващите го клубове, макар митичния си статус.

„ В чужбина всичко е по-просто, построяването на стадион се смята за народен приоритет. В нашия случай, въпреки това, се прави изследване на земята, което води до доста муден развой на разбор. От това пораждат спомагателни проблеми с течение на времето. Спортна Италия се нуждае от съответни структури и нямам поради единствено огромните игрища само че приказвам и за дребните обекти: спортни зали, фитнес зали в учебните заведения ”, разяснява Марота.

Казусът за нов стадион на двата италиански гранда се разисква още от края на предишното десетилетие, само че към момента не е ясно тъкмо какво, по кое време и по какъв начин ще се строи.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР