Изпълнителният директор на Филип Филипов внесе яснота по няколко актуални

...
Изпълнителният директор на Филип Филипов внесе яснота по няколко актуални
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА посочи кой прави селекцията и ще се върне ли Кери

Изпълнителният шеф на Филип Филипов внесе изясненост по няколко настоящи въпроса за клуба. Той заяви дали голмайсорът на отбора ще бъде продаден, дали Греъм Кери е завършил с клуба и уточни кой прави зимната селекция на " алените ". Днес футболистите на Стойчо Младенов минават медицински прегледи, а на следващия ден летят за Алания.
" За да се стигне до трансфер на Кайседо, би трябвало да има доста сериозна оферта за него и това към този момент го вземат решение притежателите на тима, дружно със старши треньора ", уточни Филипов пред Българска национална телевизия.
" Кери още е на Острова и идната седмица ще се причисли към тима напряко в Турция, тъй като има персонални проблеми ", разяснява шефът. Както е добре известно, полузащитникът поддържа брачната половинка си, която има съществени здравословни проблеми.
" Стойчо Младенов и Алън Пардю, които са задоволително опитни хора във футбола, работят по селекцията на тима. Засега още няма футболист, който е подписал с ЦСКА ", сподели още той. Тези дни се появи информация, че
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР