Изпълнителният директор на английския Брайтън Пол Барбър смята, че е

...
Изпълнителният директор на английския Брайтън Пол Барбър смята, че е
Коментари Харесай

Брайтън: Можем да задържим Макалистър

Изпълнителният шеф на британския Брайтън Пол Барбър счита, че е изцяло по опциите на клуба му да задържат една от новите аржентински звезди Алексис Макалистър. Макалистър, който има ирландски и шотландски корени в фамилията си, се трансформира в съществена фигура при триумфа на Аржентина на Мондиал 2022 нощес. Макалистър стартира като титуляр в шест от седемте мача на новия международен първенец, а нощес във финала против Франция подаде за гола на Анхел ди Мария, от който резултатът стана 2:0. В последна сметка срещата след 120 минути игра приключи 3:3 и се наложи при дузпите да се взема решение кой ще вдигне Златната купа на ФИФА.

Но в Брайтън са удовлетворени, че през октомври възобновиха контракта на играча и в него има алтернатива за още една година по решение на клуба. Той пристигна в началото чартърен от Бока Хуниорс, само че към този момент се утвърди и Барбър не има вяра да желае да се маха.

" Нямаме подозрение, че той се усеща добра при нас. Работихме с татко му Карлос по новия контракт и се съгласихме скоро още веднъж да се срещнем. Поздравяваме Алексис за извоюваната Световна купа, а също по този начин и за попадението, което вкара против Полша. Баща му също е бил футболист, играл е със самия Диего Марадона. Те имат страхотна фамилна история ".

" Ние постоянно се ръководим при всяка стъпка от взаимните ползи и на клуба, и на играчите. Няма да бъде друго в този момент ", изясни Барбър пред уеб страницата talkSPORT. " Ако имаме оферта за него, ще я обсъдим, само че надали скоро ще се съгласим на смяна ".

Футболистът получи изключителна отмора да се прибере в родината си, с цел да чества с останалата част от тима извоюваната след 36 години очакване международна купа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР