Изпълнителната комисия на ГЕРБ все още няма окончателно решение за

...
Изпълнителната комисия на ГЕРБ все още няма окончателно решение за
Коментари Харесай

ГЕРБ решава за номинацията за кмет на Варна в последния момент

Изпълнителната комисия на ГЕРБ към момента няма дефинитивно решение за кандатите за кметове в София и Пловдив. И в този час управлението на най-голямата парламентарно показана партия заседава и скоро ще излезе с дефинитивно решение за номинациите си за столицата и втория по величина град в страната. Това потвърдиха за " Фокус " източници от управлението на ГЕРБ. И номинацията за властник за третия - Варна, също ще бъде оповестена в последния миг.  

" Предстои представянето на претендента ни за кмет на София - квалифициран по политики за столица и политика за хората. Не мислим за загуба в София, а по какъв начин столицата да продължи да се развива в идващите 4 години. Факторът за нормализация в общините се назовава ГЕРБ ", обявиха малко по-рано през днешния ден от партията при регистрацията за локалните избори. 

Ето и лист с общините, за които водачът Бойко Борисов и съпартийците му, към този момент имат окончателното одобрени претенденти или ще поддържат познати на обществото, самостоятелни такива.  

Димитър Николов се впуска в борбата за кметското място в Бургас за собствен пети мандат. Настоящите управници на Велико Търново - Даниел Панов, на Стара Загора - Живко Тодоров и на Враца - Калин Каменов, също резервираха доверието на партията и отиват отново на локални избори. И кметът на Казанлък - Галина Стоянова ще се бори за следващ четвърти мандат.  

В Кюстендил ГЕРБ ще поддържа досегашния кмет Петър Паунов. В Монтана залага на любимеца  на локалните и рекордьор по мандати Златко Живков. В Перник също застава зад настоящия кмет Станислав Владимиров. ГЕРБ към този момент удостовери, че в Благоевград ще поддържа сегашния властник Илко Стоянов в конкуренцията за кметското място. За Пазарджик - от партията към този момент мълчат, само че се чака още веднъж да заявят доверие към дългогодишния кмет Тодор Попов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР