Изпълнителката на Син талисман София Георгиева сподели преживяванията си от

...
Изпълнителката на Син талисман София Георгиева сподели преживяванията си от
Коментари Харесай

Синият талисман“ София Георгиева се разочарова в село Гърло

Изпълнителката на " Син амулет " София Георгиева показа прекарванията си от визитата на село Гърло. Ето какво написа в профила си певицата:

" Днес посетих едно магично място, което е безусловно под ``носа ми``, само че за не късите ми години не бях посетила до през днешния ден.

Докато карах до село Гърло, радиото бе на честотата на " Дарик ". Слушах новините... Спряхме на площада на село Гърло, попадайки в събор на селото. Площадът по обяд бе заглъхнал от бесна чалгия звучаща от къща, споделяща центъра на селото и компания младежи се мятаха в гневен транс...

Поредният ``шизофреничен ден`` в който си се запътил към мистичното минало, само че все пак, мазохистично се придържаш към действителността на съвремието и действителността в, която без да си избрал, съществуваш. Бях нетърпелива да стигна до Кладенецът- храм монумент, авансово изчела и осведомена от движимости в археологията и историята индивиди.

Подобни места в оня желан от множеството българи цивилизован свят, в който историята и културата са на фундамент, са превърнати в атракцион за туристи. До Кладенецът- храм монумент и светилище стигаш едвам ориентирайки се.

Повод за размисъл и хвърлена ръкавица към региона на Перник, Министерство на културата, туризма и всички, които милеем за историята, чиито наследници сме. Сега задрямвам с мислите и въпросите си както и фантазиите, заредена от допира с мистичното минало на земята, в която съм образувана устремена към бъдещето с вяра... "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР