Изпълнителите на Пайнер ще правят платени онлайн концерти, обяви главният

...
Изпълнителите на Пайнер ще правят платени онлайн концерти, обяви главният
Коментари Харесай

Пайнерките умряха от глад, пускат онлайн концерти

Изпълнителите на Пайнер ще вършат платени онлайн концерти, разгласи основният продуктов управител Петър Романова.

В момента музикалната компания създава специфична платформа, която ще излъчва в 10 страни, а цените на билетите ще са съобрени с всяка една от тях. Концертите ще се изнасят в студиото на телевизия „ Планета “ на Ботевградско шосе като за всеки артист ще има специфичен фон.

Първото шоу ще създадат Теди Александрова и Емрах Стораро за българите в Чикаго. Началният час на стрийминга е 23,30 часа чикагско време.  Участието е извънредно единствено с достъп от заведението Escape Lounge Schamburg IL.  Резервацията на маса се прави спазвайки позволения потенциал. Теди Александрова ще стартира да пее в 7:00 на 14 февруари българско време, писа „ Телеграф “.

Новата иновация е разследване на международната пандемия. Участията ще са на два правилото: на откупка за избрани частни клиенти/заведения, както и обществени концерти за съответната страна с авансово закупен код за достъп. За тези, които желаят частно празненство в домашни условия или в заведение с позволен най-много на потенциала ще бъде проведен желани
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР