Изпълнението на най-мащабната програма за изграждане и ремонт на тротоари

...
Изпълнението на най-мащабната програма за изграждане и ремонт на тротоари
Коментари Харесай

Георги Георгиев: В Люлин се ремонтират толкова тротоари, колкото доскоро в цяла София

Изпълнението на най-мащабната стратегия за създаване и ремонт на тротоари в София върви с цялостна мощ, разгласи ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев в район " Люлин ".

Днес той инспектира нови 800 метра пешеходни настилки в квартала дружно с районния кмет инж. Милко Младенов. В региона се употребява асфалт за пешеходните настилки, защото той е по-лесен за работа и по-качествен, твърди Младенов.

" Една трета от финансирането по програмата се ръководи директно от районните кметове. Предвидили сме и средства за заплати за още един човек за всеки регион, който да следи осъществяването на ремонтите, с цел да има по-строг надзор и положително качество ", разяснява ръководителят на общинския съвет.

По новата стратегия в " Люлин " тротоарите ще бъдат с обща повърхност от над 50 000 кв. м. - толкоз, колкото до неотдавна се ремонтираше годишно в целия град, акцентира той.

" Сигурно към този момент ви омръзна да приказваме за програмата, само че се надявам към този момент да я виждате в кварталите, в които живеете ", означи Георгиев.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР