Изпълнението на живо на полувремето на шоуто Супербоул си е

...
Изпълнението на живо на полувремето на шоуто Супербоул си е
Коментари Харесай

Колко са взели Шакира и Джей Ло за участието си в Супербоул 2020

Изпълнението онлайн на полувремето на шоуто Супербоул си е в действителност огромно събитие. Хиляди почитатели на стадиона и милиона хора пред тв приемниците вкъщи си са вперили взор в едно от най-големите спортни събития за годината. Шоуто, което ни спретнаха Шакира и Дженидър Лопес тази година в действителност беше едно от най-запомнящите и и грандиозни представяния онлайн, които сме виждали досега. Според Forbes обаче двете латино звезди не са получили никакви пари за присъединяване си.
 Шакира, Дженифър Лопес и осъществяването им на Супербоул 2020
Джей Ло и Шакира подпалиха сцената на Супербоул 2020

Подобно шоу не се вижда всеки ден

Точно по този начин: изпълнителите на полувремето на Супербоул нормално не получават нищо, с цел да създадат шоуто. NFL покрива единствено минимална такса към синдиката на изпълнителите, както и разноските за шоуто, за които Wall Street Journal оповестява, че са надхвърлили 10 милиона $ през последните години. NFL обаче не заплаща обособен хонорар на самите реализатори.

Защо тогава Шакира и Джей Ло, наред с други известни реализатори, като Бруно Марс, Лейди Гага, Бионсе и Maroon 5, са се съгласили да създадат концерт гратис. Е, Forbes показва няколко аргументи. Едната е, че това нормално е огромна чест и е една от фантазиите на множеството актьори.
 Снимка 464981

Другото е още по-голямата известност, която спортното събитие им носи. Супербоул се гледа от над 100 милиона фенове, без да броим клиповете в обществените медии, които се популяризират по-късно с шеметна скорост. Като доказателство за позитивния резултат, което има спортното събитие върху звездите, които вземат участие в него, можем да дадем няколко образеца от последните години.
 Снимка 464980

Единият е албумът Joanne на Лейди Гага, който се изкачи до номер две в американските и международни ранглисти след представянето ѝ на Супербоул през 2016 година Джъстин Тимбърлейк пък усили с 214 % стриймванията си в Spotify през 2018 година след своето шоу.
 Снимка 464979

Затова, колкото и положителни да бяха Шакира и Джей Ло, не трябва да страдаме, че не са взели нищо за присъединяване си. В края на краищата те към този момент са големи суперзвезди с доста пари и представянето им този уикенд единствено затвърждава отличните им професионални качества.
 Шакира, AKT method, Ана Кайзер и по какъв начин певицата тренира за присъединяване си на Супербоул 2020
Как тренира Шакира ден по ден

Иновативните тренировки на певицата
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР