Изпълителният директор на архитектурната компания, която проектира новия стадион на

...
Изпълителният директор на архитектурната компания, която проектира новия стадион на
Коментари Харесай

Цветан Петров: Капацитетът на новия стадион е достатъчен

Изпълителният шеф на архитектурната компания, която проектира новия стадион на ЦСКА, Цветан Петров, изрази мнение, че потенциалът от 16 хиляди седящи места ще се окаже задоволително за искащите да участват на домакинските срещи на " алените ". 

„ Смятаме, че потенциалът на стадиона е изцяло задоволителен, предвид на обстоятелството, че би трябвало да намерим метод да осигурим най-хубавото прекарване за всеки фен. Тези 16 хиляди места са сертифицирани от УЕФА, само че не изключват вид за прибавяне на правостоящи места “.

„ Темата с паркинга е необятна разисквана при нас. Осигурен е свободен достъп за влизане на рейсовете и на двата отбора. Държа да отбележа, че и козирката на стадиона покрива всички елементи на трибуните, без изключение “.

„ Надяваме се да сме подготвени за начало на строителството през есента. Предстоят провокации, свързани с одобряването на документите и съгласуването на процеса с всички държавни институции. Поставили сме период от 18 месеца за приключването на всички строителни процедури “.

„ Ние работим с доста ясни и точни прогнози за бюджета за строителството. Взели сме ограничения за обезпечаване на бюджет, без значение от комерсиалните промени. Вярваме, че можем да се вместим в него “.

„ Има няколко вида игрища, които си наподобяват по много неща. Стадионът на ЦСКА следва последните трендове. Помислили сме за почитателите в браншове Б, В и Г, в това число достъп до храни и питиета, както и разнообразни екрани. По отношение на визията стадионът на ЦСКА си е неповторим. Като обвивка и като тип считам, че този стадион е неповторим “.

„ Ще бъдат предоставени нужния брой ВИП паркинг места. Водим договаряния и със Столична община, с цел да изясним въпроса с превоза на феновете. Ще осигурим оптималния комфорт на всеки фен “.

„ В Сектор А се събират 2500 фенове, в Б Сектор има опция да се съберат към 5 хиляди фенове. В бранш В – фамилният бранш, цифрата е към 4500, до момента в който за Сектор Г са планувани почти 4700 места.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР