Изпадналият бързо-бързо в немилост нов старши треньор на Милан Дженаро

...
Изпадналият бързо-бързо в немилост нов старши треньор на Милан Дженаро
Коментари Харесай

Гатузо: Не аз съм проблемът на Милан, ние не сме отбор

Изпадналият бързо-бързо в недружелюбност нов старши треньор на Милан Дженаро Гатузо за следващ път бе предизвикан да разгласи дали ще подаде оставка след следващия разочароващ резултат на „ росонерите “. В 18 кръг на Серия „ А “ най-славният италиански отбор в Европа отстъпи безславно на Аталанта с 0:2 и остава на 14 точки от зона „ Шампионска лига “.

„ Щях да напусна, в случай че мислех, че аз съм казусът на Милан, само че аз съм най-малкият проблем. Ние просто не сме тим и доста неща не ни се получиха в мача, макар че го започнахме както би трябвало. Когато ни поведоха обаче, всичко се обърна с главата надолу.

Сложна е обстановката, почитателите стачкуват, а ние знаем, че не можем да продължаваме по този метод “, сподели Гатузо след дълга среща с шефовете на клуба, след която явно е било решено той да остане на поста си.

„ Футболистите дават всичко от себе си, само че е видно, че сме доста уязвими. Проблемите ни не са свързани единствено с физическата устойчивост, имаме и психически компликации. Трябва час по-скоро да се превърнем в тим и да вършим по-малко неточности. Липсва ни насоченост, липсва ни апетит и също ни липсва твърдост. Трябва дружно да се измъкнем от компликациите, да излизаме дружно от всяка напечена обстановка като тим, а не като характерности “, показа още наставникът.
Серия А 18 кръг, събота 23 декември  Милан 0:2краен резулат  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР