Изобщо не сме поставяли темата да има наши представители във

...
Изобщо не сме поставяли темата да има наши представители във
Коментари Харесай

Христо Иванов призова ИТН, БСП и ИБГНИ да се споразумеят за временно редовно правителство

Изобщо не сме поставяли тематиката да има наши представители във властта. Не знам по какъв начин ще продължи диалогът с Има Такъв Народ в границите на третия мандат поради държанието им. Те вадят от подтекст реплики от диалози, които сме имали за уточняване на срещите ни – извънредно неточно. Това съобщи водачът на „ Да, България ” Христо Иванов.

Христо Иванов даде образец – в Сената в Съединени американски щати 6 месеца ФБР изследва претендентите за съдии. Тук ни се оферират министри, чиито имена даже не можем да запомним, посочи той.
 Преди Председателския съвет в Народното събрание: Надеждите и надприказването Преди Председателския съвет в Народното събрание: Надеждите и надприказването
Депутатът от ГЕРБ и заместник-председател на партията Томислав Дончев беше сбит на влизане в Народното събрание (НС) преди заседан...

Ако Има Такъв Народ се осъзнаят и не тласнат страната към избори, единствено тъй като не става тяхното, дано седнем и да очертаем небосвод на ръководство, както и процеса на взимане на решения. Мисля, че реалистичният период на такова ръководство би трябвало да е 6-8 месеца, пролетта или ранното лято на 2022 година, сподели водачът на „ Да, България ”. Кой ще получи мандатът при такава формула е механически въпрос, добави той пред Българска национална телевизия.

Според Христо Иванов, държанието на Българска социалистическа партия по въпроса е предизборно – да се снимат със служебното държавно управление и да отидат в предизборна акция. Нека седнем, да намерим сечението, което може да убеди Има Такъв Народ да има по-зряла позиция – четирите партии (Демократична България, ИБГНИ, Има Такъв Народ и БСП), прикани Иванов.

Дайте преди да приказваме по студиата, да седнем и посредством компромиси да намерим работещо решение, сподели още Иванов.

Отговорът към този момент
 Христо Иванов: Виждам зрелищен разпад Христо Иванов: Виждам зрелищен разпад
Не мога да кажа какво ще се случи на следващия ден в пленарна зала. Това съобщи Христо Иванов пред bTV във връзка думите на Слави Трифонов, че няма да...

Вие, когато сте разговаряли на кардинална основа за стратегии и не сте се разбрали, защо да си говорите още веднъж? Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Филип Станев. Крием се зад думи като „ програмно държавно управление ”, „ майка България ” – думи, които приказват за нездрави ползи, добави той.

" Надявам се да става дума за тежък политически пубертет и той да бъде изживян в идващите седмици ", отговори задочно Христо Иванов. И уточни целите, поради които би трябвало да има постоянно държавно управление даже с къс небосвод. На първо място - КОВИД. Иванов акцентира, че на Има Такъв Народ това не им е приоритет, само че хората към този момент за загрижени за хляба си.

Въпреки всичко би трябвало да се стегнем и да намерим метод да проведем тези договаряния, повтори водачът на " Да, България ". Зависи от Има Такъв Народ - диалог за ръководство може да има единствено с присъединяване на ИТБ, Демократична България, ИБГНИ и Българска социалистическа партия, по думите на Иванов.

Още:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР