Изобщо не очаквах натискането на златен бутон. Даже си мислех,

...
Изобщо не очаквах натискането на златен бутон. Даже си мислех,
Коментари Харесай

Георги Станев от „България търси талант“: Чувам неща, които другите не могат


" Изобщо не чаках натискането на златен бутон. Даже си мислех, че журито няма да ме пусна да продължа напред, тъй като моят гений не е толкоз зрелищен. Изключително сюрпризиран и благополучен съм, че съумях да изумя проф. Кантарджиев и той ме прати на финала. "



Това показа пред " България Днес " Георги Станев от Русе, който е първият участник в " България търси гений ", отиващ непосредствено на финалната борба с натиснат златен бутон от член на журито.

С неповторимия си гений 29-годишният мъж накара Катето Евро, Николаос Цитиридис, Евелин Костова и проф. Тодор Кантарджиев да се просълзят. Русенецът сподели безспорен слух, разпознавайки безгрешно звукове от 200 до 2000 херца. След края на осъществяването на Георги проф. Кантарджиев непоколебимо натисна златния бутон.

Това, което най-вече трогна журито, бе скромността на живеещия на квартира в Пловдив музикант. Той също се разплака от изненада, че е получил най-високата оценка в риалити формата - златен бутон, който го изпрати напряко на край.

" Скромният човек е като житния клас. Когато един житен клас има доста зърно в него, той е непретенциозен и е приведен. Обикновено стърчат тези, които не носят доста семена в себе си! ", изясни решението си Кантарджиев.

Станев, който открива своя гений като дете, плени членовете на журито и с идеята си - посредством присъединяване си в шоуто да срещне други хора с неговия гений.

" На 8 години имах непрофесионален синтезатор. Не познавах тоновете и тоналностите, само че направих англоезична ария на Бон Джоуви в безусловно същата тоналност. Започнах уроци по солфеж в трети клас, в пети клас отидох в музикалното учебно заведение в Русе с проучване на кларинет, а бакалавър и магистър също приключих с музикални специалности ", връща лентата обратно геният.

През годините Георги схваща, че може да улавя по-специфични звуци при работа на авто мотор, звън от чаша и други тонове.

" Като музикант си мислех, че всички в гилдията като мен ги чуват. После разбрах, че не е по този начин. Малцина са чували и знаят за този безспорен слух, който владея и който ме изстреля на върха в това ужасно предаване. Стори ми се забавно да покажа на публиката способността си. Никой до момента не бе представял нещо сходно по подобен метод. И бе оценено ", благополучен е Георги.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР