Изобщо не е било лесно на режисьора Франсис Лорънс да

...
Изобщо не е било лесно на режисьора Франсис Лорънс да
Коментари Харесай

Предисторията на Игрите на глада: как да съчувстваш на злодея

Изобщо не е било елементарно на режисьора Франсис Лорънс да преобрази злодея Кориолан Сноу в безапелационен основен воин за филма-предистория във франчайза „ Игрите на глада “, действието на който се развива 64 години преди хитовите филми с присъединяване на Дженифър Лорънс, оповестява Ройтерс.

„ Трябваше да измислим метод да накараме публиката да влага прочувствено в героя, да застане зад него, да го поддържа, да му съчувства “, изяснява Лорънс.

„ Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии “ излиза по кината на 17 ноември и разкрива произхода на някои герои от предходните четири кино лентата. Продукцията по-специално изследва пътя на президента Сноу към попечителството над жестоките игри, в които младежи би трябвало да се бият до гибел.

Подобно на останалите епизоди, филмът-предистория се основава на разказ на Сюзън Колинс, който излиза през 2020 година

Възрастният Сноу от истинските филми се извършва от канадския артист Доналд Съдърланд, а младата му версия в предисторията е изиграна от британския артист Том Блайт.

Актьорският състав включва и забележителните артисти Вайола Дейвис в ролята на злодейката доктор Волумния Галия, Хънтър Шафър като Тигрис Сноу и Питър Динклидж като Каска Хайботъм.

В предисторията Сноу би трябвало да се приготви за 10-ите " Игри на глада " - съревнование до гибел, като наставлява Луси Грей Беърд (Рейчъл Зеглър) от Окръг 12, от който произлиза и героинята на истинските филми и книги Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс). Сноу стартира като ментор на Беърд с вярата да укрепи своите университетски достижения, само че следва поредност от събития, които водят героя по заплашителния път на измяната, осведоми Българска телеграфна агенция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР