Изображения, публикувани от местен кримски канал в Telegram, показват, че

...
Изображения, публикувани от местен кримски канал в Telegram, показват, че
Коментари Харесай

Война Украйна-Русия на живо: Бесният Путин „нарежда реванш за отмъщение“ в Крим след унизителна атака на военен кораб

Изображения, оповестени от локален кримски канал в Telegram, демонстрират, че десантният транспортен съд „ Новочеркааск “ наподобява изцяло погубен.

Атеш разгласява в Telegram: „ Маховикът на репресиите се завърта... От през вчерашния ден локалните поданици са нападнати из целия град, лишават им се смарт телефони и се претърсват къщите им.

“ Съобщава се, че Путин е изцяло гневен от унищожаването на огромния десантен транспортен съд " Новочеркаск ". Издадена е заповед за наказване на силите за Противовъздушна отбрана на Крим. Очаква се доста командири да бъдат отстранени и изпратени на фронта, с цел да вземат участие в щурмови групи. представител на военновъздушните сили.

Препоръчано

Путин „ подрежда реванш за възмездие “ след унизително нахлуване на боен транспортен съд, украинска партизанска група твърди Нови изображения демонстрират съветски военният транспортен съд е изцяло погубен макар отричането на Кремъл Полицай е погубен при нахлуване против жп гара Херсон Украйна твърди, че е взривил огромен транспортен съд на съветския флот в...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР