Изневярата е проблем, който засяга милиони двойки по целия свят.

...
Изневярата е проблем, който засяга милиони двойки по целия свят.
Коментари Харесай

Да поливате мъртви цветя: Когато той обича друга, но е с теб

Изневярата е проблем, който визира милиони двойки по целия свят. Независимо дали става дума за прочувствена невярност, физическа или и двете – следствията могат да са опустошителни и да съсипят връзката ви. Не единствено нея, само че и вас двамата. След изневярата остава боязън, доверието е разрушено, а сърцето – затворено.

Но от време на време картинката не е толкоз черногледа, колкото ви наподобява. Въпреки че е един от най-болезнените моменти в живота на всеки, изневярата може и да бъде преодоляна. Стига и двамата да го желаете и да положите старания. Но помнете – един път изгубено доверие, то в никакъв случай повече може да бъде като преди – цялостно и крепко.

Какво да направиш в случай че той е влюбен в друга, само че желае да остане с теб

Дайте време на себе си и на връзката си

Да, несъмнено в този миг сте изпълнени с мъчителни мисли, които още повече усложняват обстановката. Поемете си въздух. Релакс.  Ако това е относително скорошна вест за вас, тогава към момента е евентуално да сте в потрес. И светът да ви се срине за секунди.Трябва да знаете, че в случай че решите да възстановите връзките си и да се опитате да преодолеете раздялата ще ви бъде доста мъчно.

Но това значи, че не е нужно да имате всички отговори и решения незабавно. Усещането за суматоха, което евентуално изпитвате сега, е нещо изцяло обикновено. Няма нищо необичайно в това да се чувствате уплашени, комплицирани, ядосани, засегнати или всяка друга страст, която ви спохожда. Не се съпротивлявайте, колкото повече потискате тези страсти, толкоз повече ще се нараните. Оставете всичко да излезе от вас, тъй като повярвайте, че по-късно ще почувствате облекчение, за което даже не сте си и мечтали.

Може да отнеме известно време, до момента в който нещата се оправят. Може даже да желаете малко персонално пространство, преди да решите по какъв начин да постъпите. Може би към момента не знаете дали желаете да оставите колегата ви да остане или какво в действителност изпитвате.

Не е нужно да решавате нищо тъкмо в този момент, преди да сте подготвени. Свалете напрежението от себе си. Дайте си време.  Знайте, че можете да дадете време на себе си и на връзката си, с цел да разберете нещата. Добре е да се отсрочват всевъзможни дефинитивни решения и най-важното – в никакъв случай не решавайте, когато сте ядосани.

Говорете с него за възприятията му и му споделете вашите

Комуникацията е основна във всяка връзка. Но действително видяно също доста елементарно се разпада. Сега е моментът да сложите всичките си карти на масата и да проведете някои изцяло почтени диалози сред вас двамата. Трудно е да възстановите връзката ви, в случай че не можете да бъдете почтени за всичко – както за положителното, по този начин и за неприятното, което и двамата може да почувствате.

Сега не е моментът да се въздържате. Въпреки че е необикновено изкушаващо за вас да се отпуснете, а той да слуша. И двамата имате доста да слушате и доста да говорите и от двете страни. Ако е бил погрешен (емоционално или физически), тогава може би ще се почувствате зле.

А той е прекомерно евентуално да се усеща компрометиран и неуместен от това, което е направил. Вместо да извършите прибързани изводи за това по какъв начин тъкмо се чувствате, няма да ви отговори и ще замълчи. Опитайте да останете толкоз спокойни, колкото можете. Опитайте се да не се разстройвате, когато той споделя неща, с които не сте съгласни. Оставете го да приказва, без да го прекъсвате, и го помоли да те слуша деликатно, до момента в който ти споделяш възприятията си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР