Изневерява ли този мъж, който обича? Този мъж, който обещава

...
Изневерява ли този мъж, който обича? Този мъж, който обещава
Коментари Харесай

Изневерява ли този мъж, който обича? Този, който обещава вярност

Изневерява ли този мъж, който обича? Този мъж, който дава обещание честност. Този мъж, който гледа по този начин влюбено своята жена. Този мъж, който бе подготвен на всичко за нея. Дори да влезе в огъня, даже да се опълчи против целия свят. Защото тя е целият му свят. Тя е негово момиче, което по този начин самоуверено пази. Или беше. Защото той към този момент не е същият. Не е оня мъж, в кого се влюби.

Познаваш го добре. И знаеш, че има нещо. Страхуваш се. Искаш да схванеш каква е повода за неговата смяна, само че знаеш, че от отговора ще те заболи. Сигурна си. Усещаш го. Нещо не е наред с него. Нещо не е наред с вас. Не е същото като преди. Той е леден. Отдалечен. Странен. И толкоз непознат. Гледаш го и се питаш кой е този мъж до теб, тъй като той е всеки различен, само че не и твоето момче. Онова, което познаваш и това, което обичаш по този начин мощно и същински.

Ето знаците, които го издават, че ти е изневерил

 

Странно внимание към външния си тип

Забелязваш ли, че той прекарва доста повече време във фитнеса в последно време? Обръща повече внимание на външния си тип и се е трансформирал с доста суетлив? Започнал е да си поставя повече парфюм, афтършейв, все по-често посещава коафьор и даже е обновил дрешника си.

Не че не е добре да се грижи за външния си тип и да желае да наподобява добре, само че някак си това не е той. Преди още веднъж е полагал грижи, само че в този момент е меко казано луд. Със сигурност има нещо гнило в цялата тази смяна. И за жалост ти усещаш това. Имаш неприятно предусещане, за което до последно се молиш да се окаже просто неверен инстинкт.

Прекарва повече време на телефона си

Той беше от мъжете, които си поглеждаха телефона единствено, с цел да видят какъв брой е часът. Не беше огромен почитател на технологиите, даже имаше отрицателно мнение за тях. Личният му профил във Facebook не беше деен и даже беше не запомнил, че има подобен.

А в този момент той не стопира да разгласява фотоси на себе си в  него, както и прекарва по-голямата част от деня, гледайки към екрана на телефона си. Какво ли толкоз забавно има там, с цел да пренебрегне наличието на своята другарка? Ако забележиш да се усмихва на екрана, до момента в който си написа с някого, сигурно този някого е „ някоя “, която провокира усмивката му. Това е сигнал за заплаха, която идва към теб.

Изнервя се, когато го разпитваш

Знаеш, че в случай че започнеш да любопитстваш ще предизвикваш спор сред двама ви. Но все пак, подозренията в теб надвиват и искаш час по-скоро да научиш истината за неговата смяна. Когато се гласи, с цел да излезе и ти споделя, че отива на бизнес среща, не може да се сдържиш и започваш да го разпитваш къде, с кого и защо става на въпрос.

Той не чака този разпит, тъй като в никакъв случай до в този момент не си проявявала интерес. Първоначално замълчава, след което  става доста нервозен и се оплита в думите си. Това е повече от сигурен знак, че този мъж отива на среща, само че не бизнес. Сама се досещаш какво имаме поради.

Не ти обръща внимание

Помниш ли това деликатно и грижовно момче, което правеше съществуването ти особено? Което те караше да се чувстваш като най-щастливата жена на света? А в този момент няма и спомен от него. Сякаш живееш с някой различен, изцяло чужд. Той не гледа към този момент на теб, както преди. Не те целува, нито те допира. Дори не те поглежда в очите. Толкова е неприятно, само че колкото и да не ти се желае, неговото държание се дължи на това, че най-вероятно в живота му има друга жена, която е спечелила интереса и възприятията му.

Е, блага, мъжете се трансформират. И по време на тяхната промяна позволяват неточности, които от време на време са съдбовни. Грешки, които нараняват тези, които най-силно ги обичат, а точно дамите им. Но това са мъжете. Може би не всички. Със сигурност не всички. Но ти си изтеглила късата съчка. И в този момент ще би трябвало да преминеш през нещото, от което най-вече си се страхувала. Но пък има нещо хубаво от тази обстановка. Ще излезеш по-силна от нея. По-уверена. И по-мъдра. Но внимавай. Защото може и да рухнеш и да се разбиеш на дребни късчета.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР