Изненадваща раздяла се случи в Крумовград. Синьо-жълтите са скъсали с

...
Изненадваща раздяла се случи в Крумовград. Синьо-жълтите са скъсали с
Коментари Харесай

Бивш голмайстор на Марица се раздели с Крумовград

Изненадваща разлъка се случи в Крумовград. " Синьо-жълтите " са скъсали с една от звездите си. Става въпрос за Мариян Тонев, като двете страни се разделят по взаимно единодушие, написа " Мач Телеграф ".
Прочетете още
Най-вероятно Тонев ще продължи кариерата си в различен тим от Втора лига, където ще бъде показан през днешния ден или най-късно на следващия ден. Не е изключено той да се завърне в Марица, където направи възторг. Иначе в Крумовград бързо му откриха заместител.

Край югоизточната ни граница дойде младеж на Байер Леверкузен. Това е Аарон Хавиер Чимуанга. Той е на 20 години и е висок 190 см. Може да бъде употребен и като дясно крило. До този миг обаче Чимуанга няма мач на равнище мъже. Той се е подвизавал в отборите от школата на " аспирините ", а през есента се оказва в Португалия.

Там става част от Ещорил. И в този тим обаче няма шанс да пробие. Германецът, който има корени от ДР Конго, е бил предложен на Крумовград от сътрудници, които считат, че може бързо може да се трансформира в една от перлите по нашите терени. Той към този момент тренира със " синьо-жълтите " и му следва да бъде картотекиран.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР