Изненадващ ход са решили да предприемат шефовете на Байерн“. Изведнъж

...
Изненадващ ход са решили да предприемат шефовете на Байерн“. Изведнъж
Коментари Харесай

“Байерн“ гледа към Почетино


Изненадващ ход са решили да подхващат шефовете на „ Байерн “. Изведнъж измежду любимците за нов треньор изплува името Маурисио Почетино. Аржентинецът трансформира „ Тотнъм “ в един от най-приятните за гледане тимове. Препоръката е направена от Дитмар Хаман, някогашен състезател на „ Байерн “ и „ Ливърпул “. Проблемът е, че Почетино има контракт до 2021-а и не приказва немски. От друга страна би приел предизвикването на по-големия клуб.

В търсенето на разновидности за правоприемник на Юп Хайнкес клубът мисли за Юрген Клоп, Томас Тухел и Ралф Хазенхютел.

В същото време „ Байерн “ стана първият тим в Европа, който се класира за идващото издание на Шампионската лига. Теоретично баварците могат още през уикенда да станат за шести път подред първи в Бундеслигата. Много малко точки липсват още на „ Манчетър Сити “, „ Барселона “ и „ Пари Сен Жермен “ също и на доктрина да влязат в идващото издание на шампионата.

Френският национал Корентен Толисо евентуално ще пропусне гостуването против „ Бешикташ “ в осминафиналния реванш на Шампионската лига в сряда. Халфът се контузи при 6:0 над „ Хамбургер “. Със сигурност не могат да играят трайно контузените Мануел Нойер и Кингсли Коман.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР