Изненадите от лаборатория „Писанец” по случай 20-ия им рожден ден

...
Изненадите от лаборатория „Писанец” по случай 20-ия им рожден ден
Коментари Харесай

Безплатни изследвания до края на юни по случай 20 години лаборатория „Писанец”

Изненадите от лаборатория „ Писанец” по случай 20-ия им рожден ден не престават. До края на юни, една от водещите лаборатории в България дава опция на пациентите да се изследват гратис за Количествено установяване на IgG антитела против SARS-CoV-2 по метода CLIA.

Anti-SARS-CoV-2 - TrimericS IgG e ново потомство хемилуминисцентен имунен разбор (CLIA) на анализатор LIASON за количественото установяване на триизмерен протеин характерни IgG вируснеутрализиращи антитела към SARS-CoV-2 в човешки серум или плазма. Тестът е предопределен да подкрепи диагностицирането на COVID-19 и изследването на положението на имунната система на засегнатия пациент, предоставяйки индикация и за съществуването на обезвреждащи антитела от клас IgG против SARS-CoV-2. Заплаща се единствено такса пробовземане.



Това е следващ жест от страна на лаборатория „ Писанец”, откакто през месец май тя предложи безвъзмездни проучвания за равнището на кръвната захар и холестерола. Изготвени бяха и пакети на преференциални цени за скрининг на функционалността на черен дроб и бъбреци, които важат и този месец.

Може да извършите проучванията в най-удобната за вас манипулационна. Те към този момент са 10 в Пловдив и две в Асеновград.

Вече 20 години лаборатория „ Писанец” е една от водещите в Пловдив и района с помощта на своя висококвалифициран личен състав, прецизността и бързината при разработване на проучванията, коректността и положителното отношение към своите пациенти и модерната инсталация. Лабораторията работи седем дни в седмицата, подготвени резултати се дават всеки ден. Контролът на осъществяваните проучвания е от водещо значение за точността им, ето за какво здравна лаборатория „ Писанец” има построена система за всекидневен вътрешен лабораторен надзор, като взе участие и в Национални и Международни системи за външна оценка на качеството.



За своите пациенти здравна лаборатория „ Писанец” дава алтернатива и за домашно посещаване. Екипът, който ще посети дома ви, ще предприеме всички ограничения за сигурност, с цел да подсигурява своята и вашата сигурност. Ще имате опция да извършите мечтаните проучвания, в това число и с направление по Здравна каса, без да се постанова физически да посещавате лабораторията.

За контакт:

Лаборатория „ Писанец”, Пловдив, ул. " Петко Д. Петков " 23

Тел. 032 263 363





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР