Изненада за едни, предвидима новина за други, но вече са

...
Изненада за едни, предвидима новина за други, но вече са
Коментари Харесай

Изненада за едни, предвидима новина за други - вижте водещите на новото шоу на Халваджиян!

Изненада за едни, предвидима вест за други, само че към този момент са ясни водещите на новото шоу на Нова телевизия " Звездите в нас ". И в случай че сте очаквали непознати лица, ще се излъжете. Прекрасно познавате облиците им!

Става дума за Мария Игнатова и Ненчо Балабанов, които не застават за първи път като екранна двойка.

" Повече от три години очаквам нещо да разсъни любознанието ми. И ето, че това се случи. Вече нямам самообладание ", показа с неспокойствие Игнатова тази заран в ефира на Нова тв. 

" Сред участниците има всевъзможни хора. Но в този момент е техният късмет да блеснат и на сцената, а освен в банята, у дома, пред близки и съседи. Ще бъде доста забавно ", добави и Балабанов, който повдигна завесата и за журито в шоуто. 

" Има жури, само че е забулено в цялостна тайнственост. Професионалисти ще са, познати лица, доста занимателно ще е журито. Те ще правят оценка най-много имитацията. Имитацията е в основата на всичко, което ще вършат участниците. Ако в " Като две капки вода " ни се падаха неща, които не подозирахме, че ще се паднат, тук всичко ще се знае, хората ще са се подготвяли цялостен живот за това ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР